Telefon

31 13 58 79

Adresse

Hoppesvej 50, 6000 Kolding

Træfældning

Slip for selv at skulle beskære og fælde jeres træer

Hænger grenene på jeres træer godt ud over haven stierne eller parkeringspladsen, og synes I ikke, I selv har kendskab nok til de forskellige sorter til at kunne lave en god beskæring? Hos Bergers Landskabspleje er vi uddannede anlægsgartnere, og vi har erfaring i beskæring og fældning af alle typer af træerne. Er I en privat bolig grundejerforening, en virksomhed eller en boligforening i eller omkring Horsens, Kolding eller Sønderjylland, så kommer vi gerne og varetager opgaven for jer.

Beskæring

Træer beskæres af to årsager: 1. grenene begynder at hænge for meget ud over stier, belægninger, parkeringspladser, foran vinduer m.m., og 2. træet skal beskæres for at holde sig sundt og raskt, især frugttræer.

 Når et træ skal beskæres, kræver det viden og erfaring, så man ikke risikere at ødelægge det eller slå det helt ihjel. Årstiderne, vejret og metoden har meget at sige, og derfor er det en god idé at få en professionel til at påtage sig opgaven.

Træfældning

For fældning af træer er det vigtigste, at man har erfaringen med sig, så man sikrer sig, at træet falder i den rigtige retning. Hos Bergers Landskabspleje har vi fældet mange træer gennem tiden, og vi kan altid hjælpe jer med at få det ordnet ordentligt og sikkert.

Skal vi hjælpe jer med beskæring eller træfældning? Kontakt os i dag!

Vores services

Belægning

Græs

Træfældning

Stubfræsning

Hækklipning

Serviceopgaver

Snerydning

Landbrugshjælp

Bergers Landskabspleje ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vores priser er fornuftige, fordi vi ikke har et stort, flot kontor eller andre unødvendige udgifter. Vi holder priserne nede, så I kun betaler for det arbejde, vi udfører.

Vi sammensætter en plan

Uanset hvilke behov I har, kan vi løse dem. Vi laver en vedligeholdelses- og driftsplan med jer, så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gaber ikke over mere, end vi kan klare

Vi er lokale, så vi har aldrig langt til opgaven. Derfor er du sikret hurtig service.

Vi er pålidelige

En åben og ærlig dialog kommer man længst med – og derfor tager vi os altid god tid til at snakke med dig – også hvis vi har lavet en fejl, eller hvis der er sket noget uforudsigeligt.