Telefon

31 13 58 79

Adresse

Hoppesvej 50, 6000 Kolding

Stubfræsning

Fjern alle synlige stubbe fra anlægget

Det er ikke altid, at en træstub gør sig godt i et grønt område, og har I brug for stubfræsning, er det Bergers Landskabspleje, I skal gå til. Vi har et stærkt team med stor erfaring, som kan forvandle jeres stub til ingenting og gøre anlægget flot igen.

Hvorfor stubfræsning?

Stubfræsning er en hurtig og smart metode, når I har fået fældet et træ og gerne vil have stubben væk med det samme. Der er nemlig to måder at få en plan flade igen efter et træ: stubfræsning eller opgravning af rødderne. Stubfræsning er ofte billigere og hurtigere end en opgravning af rødderne, og med tiden vil rødderne rådne, så naturen gør arbejdet selv. Dog skal I være opmærksomme på, at jorden kan komme til at synke en smule, når rødderne rådner.

Kontakt Bergers Landskabspleje i dag, hvis I har brug for stubfræsning.

Altid god service

Service er en vigtig del af vores forretning og vores arbejde, og derfor tager vi os tid til at snakke med jer om, hvad I har brug for. Selvom stubfræsning er en forholdsvis ligetil opgave, vil vi gerne høre, hvilke planer I har for området, hvor træet har stået, bagefter en stubfræsning. På den måde kan vi bedre vejlede jer til de bedste løsninger. Hos Bergers Landskabspleje får du altid den gode rådgivning!

Vores services

Belægning

Græs

Træfældning

Stubfræsning

Hækklipning

Serviceopgaver

Snerydning

Landbrugshjælp

Bergers Landskabspleje ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vores priser er fornuftige, fordi vi ikke har et stort, flot kontor eller andre unødvendige udgifter. Vi holder priserne nede, så I kun betaler for det arbejde, vi udfører.

Vi sammensætter en plan

Uanset hvilke behov I har, kan vi løse dem. Vi laver en vedligeholdelses- og driftsplan med jer, så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gaber ikke over mere, end vi kan klare

Vi er lokale, så vi har aldrig langt til opgaven. Derfor er du sikret hurtig service.

Vi er pålidelige

En åben og ærlig dialog kommer man længst med – og derfor tager vi os altid god tid til at snakke med dig – også hvis vi har lavet en fejl, eller hvis der er sket noget uforudsigeligt.