Telefon

31 13 58 79

Adresse

Hoppesvej 50, 6000 Kolding

Snerydning

Slip for sne og glatte pladser

Det er altid en udfordring, når sneen falder, og temperaturen når minus. Med vores eget beredskab af dygtige folk håndterer vi alt fra kommunale til private opgaver, hvor sneen skal ryddes, og der skal saltes, så folk ikke falder og kommer til skade.

Har I brug for snerydning og saltning i Horsens, Kolding, Vejle, Aabenraa, Vojens eller resten af Sønderjylland? Så kan vi tage os af det!

Vælg os til snerydning, fordi …

R

Det nyeste udstyr

Vi har det bedste og nyeste udstyr, som ud over at gøre arbejdet yderst tilfredsstillende også kan måle, hvor meget og hvor langt vi kører. Det sikrer dig en korrekt fakturering.

R

Pålidelighed

Som et familiefirma er det vigtigt for os at gøre vores arbejde ordentligt. Vi er ikke bange for at stå op om natten og sætte os bag rattet, når sneen falder. Det handler om sikkerhed, og med os kan I være sikre på, at vi tager ansvaret alvorligt.

R

Vi kan li’ det, vi laver

Det første, vi spørger vores medarbejdere om, når de starter, er, om de kan li’ arbejdsopgaverne. Det er det vigtigste hos os. Når folk kan li’ det, de laver, gør de det også meget bedre.

Ring til Bergers Landskabspleje i dag, hvis I mangler dygtige folk til snerydning og saltning.

Vores services

Belægning

Græs

Træfældning

Stubfræsning

Hækklipning

Serviceopgaver

Snerydning

Landbrugshjælp

Bergers Landskabspleje ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vores priser er fornuftige, fordi vi ikke har et stort, flot kontor eller andre unødvendige udgifter. Vi holder priserne nede, så I kun betaler for det arbejde, vi udfører.

Vi sammensætter en plan

Uanset hvilke behov I har, kan vi løse dem. Vi laver en vedligeholdelses- og driftsplan med jer, så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gaber ikke over mere, end vi kan klare

Vi er lokale, så vi har aldrig langt til opgaven. Derfor er du sikret hurtig service.

Vi er pålidelige

En åben og ærlig dialog kommer man længst med – og derfor tager vi os altid god tid til at snakke med dig – også hvis vi har lavet en fejl, eller hvis der er sket noget uforudsigeligt.