Telefon

31 13 58 79

Adresse

Hoppesvej 50, 6000 Kolding

Serviceopgaver

Rensede tagrender, tømte skraldespande og flotte arealer

Hos Bergers Landskabspleje sørger vi gerne for, at jeres udendørs arealer altid er i orden. Jeres besøgende, gæster og kunder skal mødes af et rent og pænt område, og med os som fast samarbejdspartner er I sikre på, at der altid er gode forhold.

Vi sørger for:

R

At rense afløb og tagrender

R

At vaske bænke og borde

R

At rense eventuel graffiti

R

At tømme skraldespande

R

At rydde sne og salte

R

At feje parkeringspladser m.m.

Kvalitetsudstyr til kvalitetsarbejde

Når bladene falder af træerne, er det vigtigt, at tagrenderne holdes rene. Kommer der for meget skidt som blade, grene eller andet snavs i tagrenden, kan den ikke trække, og I ender i værste fald med en vandskade. Når vi renser tagrender, bruger vi kvalitetsudstyr, som kan nå 40 meter op. Samtidig sidder der et kamera for enden, så vi altid kan se, hvad vi laver, og hvad der eventuelt blokerer tagrenden. På den måde er du sikret den bedste service og rensning.

Lad os tage en snak om, hvilke tagrensopgaver I har brug for. Vi kan skræddersy en plan til jer, så I slipper for selv at tænke mere på vedligeholdelse af udearealerne.

Kontakt os i dag!

Vores services

Belægning

Græs

Træfældning

Stubfræsning

Hækklipning

Serviceopgaver

Snerydning

Landbrugshjælp

Bergers Landskabspleje ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vores priser er fornuftige, fordi vi ikke har et stort, flot kontor eller andre unødvendige udgifter. Vi holder priserne nede, så I kun betaler for det arbejde, vi udfører.

Vi sammensætter en plan

Uanset hvilke behov I har, kan vi løse dem. Vi laver en vedligeholdelses- og driftsplan med jer, så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gaber ikke over mere, end vi kan klare

Vi er lokale, så vi har aldrig langt til opgaven. Derfor er du sikret hurtig service.

Vi er pålidelige

En åben og ærlig dialog kommer man længst med – og derfor tager vi os altid god tid til at snakke med dig – også hvis vi har lavet en fejl, eller hvis der er sket noget uforudsigeligt.