Telefon

31 13 58 79

Adresse

Hoppesvej 50, 6000 Kolding

Om os

Om os

Siden 2019 har Dennis og Annika Berger drevet Bergers Landskabspleje i Kolding. Siden da er firmaet vokset, og i dag er vi mellem 8 og 15 mænd alt efter sæson. Det var naturen, der kaldte, da firmaet blev til, og det er stadig med en kærlighed for udelivet, at opgaverne bliver lavet. Vi har nemlig den filosofi, at hvis man elsker sit arbejde, bliver det også gjort bedre.

Vores team af dygtige folk dækker et hav af kompetencer, og vi har både anlægsgartnere, landmænd og ufaglærte medarbejdere, som hver især brænder for det, de laver.

Har I os som samarbejdspartnere til serviceopgaver, anlægsgartner, hækklipning eller snerydning, kan I være sikre på, at vi tager ansvaret seriøst. Det vigtigste for os er, at arbejdet udføres korrekt og ordentligt.

Vores geografiske afgrænsning gør, at vi kender områderne godt, og at vi aldrig er langt væk, når I skal bruge os.

Kontakt os i dag, så vi kan høre mere om jeres behov!

Bergers Landskabspleje ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vores priser er fornuftige, fordi vi ikke har et stort, flot kontor eller andre unødvendige udgifter. Vi holder priserne nede, så I kun betaler for det arbejde, vi udfører.

Vi sammensætter en plan

Uanset hvilke behov I har, kan vi løse dem. Vi laver en vedligeholdelses- og driftsplan med jer, så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gaber ikke over mere, end vi kan klare

Vi er lokale, så vi har aldrig langt til opgaven. Derfor er du sikret hurtig service.

Vi er pålidelige

En åben og ærlig dialog kommer man længst med – og derfor tager vi os altid god tid til at snakke med dig – også hvis vi har lavet en fejl, eller hvis der er sket noget uforudsigeligt.