Telefon

31 13 58 79

Adresse

Hoppesvej 50, 6000 Kolding

Hækklipning

Trænger hækken til en frisering?

En hæk er flot og nydelig som afgrænsning af et område eller til at skærme af – hvis den passes og plejes vel at mærke. Har I ikke selv tid eller ressourcer til at pleje hækken med den rette klipning, gødning eller vanding, springer vi gerne til og ordner den for jer.

Vi sørger for:

R

Hækklipning

R

Ukrudtsbekæmpelse

R

Gødning

R

Vanding

R

Eftersåning

R

Skadedyrsbekæmpelse

R

Og meget mere …

En hæk er meget mere end bare en hæk

Det er ikke uden grund, at vi har mange privat og erhvervskunder, der overlader ansvaret for hækken til os. Når vi skal klippe en hæk, tager vi altid hækkens stand i betragtning og vurderer, om den kunne bruge noget ekstra pleje, fx gødning eller vanding. Samtidig klipper vi den efter sæson, og her kommer hækkens sort ind i billedet.

Vi klipper følgende typer af hæk:

R

Bøgehæk

R

Liguster

R

Laurbær

R

Hasle

R

Og mange flere...

Har I en hæk, der kunne bruge en klipning? Ring til os i dag, så vi kan høre mere om jeres behov. Vi laver gerne en serviceaftale med jer, så I ikke skal bekymre jer om hækken mere. Vi kommer med jævne mellemrum og sørger for, den altid står flot og pæn.

Vores services

Belægning

Græs

Træfældning

Stubfræsning

Hækklipning

Serviceopgaver

Snerydning

Landbrugshjælp

Bergers Landskabspleje ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vores priser er fornuftige, fordi vi ikke har et stort, flot kontor eller andre unødvendige udgifter. Vi holder priserne nede, så I kun betaler for det arbejde, vi udfører.

Vi sammensætter en plan

Uanset hvilke behov I har, kan vi løse dem. Vi laver en vedligeholdelses- og driftsplan med jer, så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gaber ikke over mere, end vi kan klare

Vi er lokale, så vi har aldrig langt til opgaven. Derfor er du sikret hurtig service.

Vi er pålidelige

En åben og ærlig dialog kommer man længst med – og derfor tager vi os altid god tid til at snakke med dig – også hvis vi har lavet en fejl, eller hvis der er sket noget uforudsigeligt.