Telefon

31 13 58 79

Adresse

Hoppesvej 50, 6000 Kolding

Belægning

Få vedligeholdt belægningen

Stier, parkeringspladser eller indkørsler skal selvfølgelig være pæne, og det kræver en god vedligeholdelse. Det danske vejr med regn og blæst kan give alger, svampe, ukrudt og andet skidt et godt miljø at vokse i, og hvis der ikke tages hånd om det jævnligt, kan det blive helt uoverskueligt.

Hos Bergers Landskabspleje sørger for vi, at jeres belægning altid er flot og indbydende.

Vi laver følgende brolægningsopgaver:

R

Pleje til belægning

R

Algerens

R

Ukrudtsbehandling – miljøvenlig

R

Fjernelse af graffiti

R

Miljøvenlig coating

Har du brug for pleje og vedligeholdelse af belægning? Ring til os i dag og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Miljøvenlig behandling

Vi skal alle sammen passe på vores natur, og derfor bruger vi så vidt muligt giftfrie og miljøvenlige metoder, når vi skal fjerne alger, skidt og snavs på belægning. Det samme gælder for graffiti. Vi højtryksspuler med varmt vand, og derefter giver vi belægningen en miljøvenlig coating, så det bedre kan stå imod – desuden gør coatingen også, at graffitien har svært ved at hæfte, hvis I skulle være så uheldige at få ubudent besøg igen.

Har I brug for service og pleje af belægningen? Kontakt os i dag for at høre mere.

Vores services

Belægning

Græs

Træfældning

Stubfræsning

Hækklipning

Serviceopgaver

Snerydning

Landbrugshjælp

Bergers Landskabspleje ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vores priser er fornuftige, fordi vi ikke har et stort, flot kontor eller andre unødvendige udgifter. Vi holder priserne nede, så I kun betaler for det arbejde, vi udfører.

Vi sammensætter en plan

Uanset hvilke behov I har, kan vi løse dem. Vi laver en vedligeholdelses- og driftsplan med jer, så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gaber ikke over mere, end vi kan klare

Vi er lokale, så vi har aldrig langt til opgaven. Derfor er du sikret hurtig service.

Vi er pålidelige

En åben og ærlig dialog kommer man længst med – og derfor tager vi os altid god tid til at snakke med dig – også hvis vi har lavet en fejl, eller hvis der er sket noget uforudsigeligt.